Αλλαγή μέρας της 7ης πεζοπορίας φροντίδας μας παραλία Αγίου Πέτρου-Πύργος-Άγιος Πέτρος-Γαύριο-παραλία Αγίου Πέτρου!

Αλλαγή μέρας της 7ης πεζοπορίας φροντίδας μας παραλία Αγίου Πέτρου-Πύργος-Άγιος Πέτρος-Γαύριο-παραλία Αγίου Πέτρου!

Αλλαγή μέρας της 7ης πεζοπορίας φροντίδας μας παραλία Αγίου Πέτρου-Πύργος-Άγιος Πέτρος-Γαύριο-παραλία Αγίου Πέτρου!

Λόγω της πρόβλεψης για βροχερό καιρό το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, η προγραμματισμένη μας πεζοπορία φροντίδας μετατίθεται την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης 11.00 το πρωί και ώρα λήξης 3 το μεσημέρι
Παρακαλούμε πολύ όσοι έχετε ήδη δηλώσει συμμετοχή στην πεζοπορία φροντίδας να μας στείλετε ένα απλό email στο info@androsroutes.gr, αναφέροντας αν ισχύει η δήλωση συμμετοχή σας και για την Κυριακή και αν υπάρχουν τυχόν αλλαγές στην επιλογή σας σχετικά με το φαγητό στο τέλος της διαδρομής
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και καλή μας διαδρομή!

Τη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021  πεζοπορούμε στην υπέροχη διαδρομή παραλία Αγίου Πέτρου-Πύργος-Άγιος Πέτρος-Γαύριο-παραλία Αγίου Πέτρου !

Διαδρομή εισαγωγής στο δίκτυο μονοπατιών της Άνδρου που συνδέει το λιμάνι του Γαυρίου με τον πανέμορφο συνεκτικό οικισμό του Άνω Αγίου Πέτρου και την μεγάλη αμμουδερή παραλία του Κάτω Αγίου Πέτρου. Οι μαγευτικές θέες προς τη δυτική ακτογραμμή και τα Γαυριονήσια, ο γραφικός οικισμός και ο εντυπωσιακός ελληνιστικός πύργος του Άνω Αγίου Πέτρου και η παραλία του Κάτω Αγίου Πέτρου προσφέρουν μια απολαυστική πεζοπορία με εναλλαγές τοπίου διασχίζοντας δυο διαδοχικές κοιλάδες.
Βαθμός δυσκολίας: μεσαία-δύσκολη, Απόσταση : περίπου 8km

Στο διάβα μας κλαδεύουμε τυχόν αυξημένη βλάστηση, μαζεύουμε σκουπίδια και που και που μαζεύουμε κανένα πετραδάκι… με τα πατήματα μας βοηθάμε να μείνει η στράτα ανοιχτή !

Κατά την διάρκεια της δραστηριότητας θα τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:  Θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα μετά τη δήλωση συμμετοχής

ΏΡΑ: 11.00 το πρωί

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Απαραίτητη πλέον ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μέχρι Σάββατο πρωί  στον σύνδεσμο https://www.androsroutes.gr/el/hike_participation/!

ΕΛΑΦΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΑΖΙ

ΧΡΗΣΙΜΑ: κλαδευτήρι, χειροπρίονο, Γάντια

Η συμμετοχή σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων & προϋποθέσεων Andros Routes http://www.androsroutes.gr/el/hike_advice_roules/  

The post Αλλαγή μέρας της 7ης πεζοπορίας φροντίδας μας παραλία Αγίου Πέτρου-Πύργος-Άγιος Πέτρος-Γαύριο-παραλία Αγίου Πέτρου! appeared first on Andros Routes.

Facebook
Twitter
Email
Print

Σχετικά Άρθρα

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf Banner Espa EnEspa Banner En Pdf