Τη Καθαρά Δευτέρα γιορτάζουμε τα κούλουμα με πεζοπορία στη διαδρομή Χώρα-Υψηλού-Λάμυρα-Μένητες (τμήμα μονοπατιού 1)!

Τη Καθαρά Δευτέρα πεζοπορούμε στην υπέροχη διαδρομή Χώρα – Υψηλού – Λάμυρα – Μένητες!…και απολαμβάνουμε τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στο διατηρητέο Παρθεναγωγειο των Λαμύρων με λαγάνες και σαρακοστιανά, σε μια στάση έκπληξη για τους πεζοπόρους οργανωμένη σε συνεργασία με το σύλλογο Αγίου Νικολάου.

Τη Καθαρά Δευτέρα  7 Μαρτίου 2022 πεζοπορούμε στην υπέροχη διαδρομή Χώρα – Υψηλού – Λάμυρα – Μένητες!…και απολαμβάνουμε τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ  στο διατηρητέο Παρθεναγωγειο των Λαμύρων με λαγάνες και σαρακοστιανά, σε μια στάση έκπληξη για τους πεζοπόρους οργανωμένη σε συνεργασία με το σύλλογο Αγίου Νικολάου.

Υπέροχη διαδρομή εξερεύνησης των καταπράσινων γραφικών οικισμών ολόγυρα της Χώρας. Καλοφτιαγμένα λιθόστρωτα τμήματα μονοπατιού, εντυπωσιακές ξηρολιθιές και αγροτικά κονάκια, γεφύρια, πολυάριθμες πηγές και εκκλησίες μόλις μερικά από τα θέλγητρα.
Βαθμός δυσκολίας: μεσαία-δύσκολη, Απόσταση : περίπου 6,5km

Στο διάβα μας κλαδεύουμε τυχόν αυξημένη βλάστηση, μαζεύουμε σκουπίδια και που και που μαζεύουμε κανένα πετραδάκι… με τα πατήματα μας βοηθάμε να μείνει η στράτα ανοιχτή !

Κατά την διάρκεια της δραστηριότητας θα τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας.

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:  Θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα μετά τη δήλωση συμμετοχής

ΩΡΑ: 10.30 το πρωί

ΛΗΞΗ : 14.00

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Απαραίτητη πλέον ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μέχρι Κυριακή πρωί  στον σύνδεσμο https://www.androsroutes.gr/el/hike_participation/!

ΚΟΥΛΟΥΜΑ-ΕΛΑΦΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΑΖΙ

ΧΡΗΣΙΜΑ: κλαδευτήρι, χειροπρίονο, Γάντια

Η συμμετοχή σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων & προϋποθέσεων Andros Routes https://www.androsroutes.gr/el/hike_advice_roules/  

The post Τη Καθαρά Δευτέρα γιορτάζουμε τα κούλουμα με πεζοπορία στη διαδρομή Χώρα-Υψηλού-Λάμυρα-Μένητες (τμήμα μονοπατιού 1)! appeared first on Andros Routes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on print
Print

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Generated by Feedzy