Συζήτηση της ομάδας Andros Routes με τους υποψηφίους στον Δήμο Άνδρου [βίντεο]

Συζήτηση της ομάδας Andros Routes με τους υποψηφίους στον Δήμο Άνδρου [βίντεο]

Εν όψει των δημοτικών εκλογών της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023, οι εθελοντές του εγχειρήματος Andros Routes, του μη κερδοσκοπικού φορέα “Ερευνητικό Κέντρο Άνδρου”, απέστειλαν προσκλήσεις στους υποψήφιους συνδιασμούς για συναντήσεις – συζητησεις μέσω zoom με θέματα: την παρουσίαση του έργου Andros Routes, τη συνεργασία για τη διατήρηση και ανάδειξη των παλαιών πεζοπορικών διαδρομών και την περαιτέρω ανάπτυξη του πεζοπορικού τουρισμού στην Άνδρο. (Δείτε εδώ την επιστολή πρόσκλησης)

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν και οι δύο συνδυασμοί και οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν :
– με εκπροσώπους του συνδυασμού “Άνδρος Ανοιχτοί ορίζοντες” τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 19.30 μέσω zoom παρουσία υποψηφίων συμβούλων και του υποψηφίου Δημάρχου κ. Θεοδόση Σουσούδη.

– με τον υποψήφιο Δήμαρχο του συνδυασμού “Μαζί για την Άνδρο” και νύν Δήμαρχο Άνδρου, κ. Δημήτρη Λοτσάρη, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 15:00 πάλι μέσω zoom.

Οι συζητήσεις βιντεοσκοπήθηκαν με την άδεια όσων συμμετείχαν στις δύο συζητήσεις και μπορείτε να τις δείτε στο κανάλι μας στο You Tube:

Ευχαριστούμε θερμά τους δύο υποψηφίους δημάρχους κ.κ. Δημήτρη Λοτσάρη και Θεοδόση Σουσούδη, όπως επίσης τους συμβούλους του συνδυασμού “Άνδρος ανοιχτοί ορίζοντες”. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Μαριάννα Φωτοπούλου για το συντονισμό των δύο συναντήσεων.

The post Συζήτηση της ομάδας Andros Routes με τους υποψηφίους στον Δήμο Άνδρου [βίντεο] appeared first on Andros Routes.

Facebook
Twitter
Email
Print

Σχετικά Άρθρα

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf Banner Espa EnEspa Banner En Pdf