Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περπατάμε από την Άρνη έως τη Βουρκωτή

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περπατάμε από την Άρνη έως τη Βουρκωτή

Στις 22 Οκτωβρίου, ελάτε να κάνουμε τη διαδρομή Άρνη – Προφήτης Ηλίας – Κουβάρα – Βουρκωτή και να διασκεδάσουμε στη 1η Γιορτή Ρακοκάζανου!

Μία από τις εντυπωσιακότερες διαδρομές της Άνδρου από την υψηλότερη κορφή – την Κουβάρα – και την καταπράσινη κοιλάδα της Άρνης προς τον ορεινό οικισμό της Βουρκωτής. Υπέροχες θέες από την κορυφογραμμή, γραφικά ξωκλήσια, ο δασωμένος οικισμός της Άρνης με τις πολυάριθμες πηγές, χαρακτηρίζουν αυτή τη διαδρομή που διαπερνά περιοχές ανεκτίμητης βιοποικιλότητας.

Μετά το τέλος της πεζοπορίας, όσοι θέλουν θα συνεχίσουν στην 1η Γιορτή Ρακοκάζανου που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βουρκωτής (Είσοδος 15 ευρώ στο Σύλλογο με άφθονο φαγητό και κρασί, μουσικό γλέντι, απόσταξη και διαγωνισμό ρακιού και πολλά άλλα!)

Βαθμός δυσκολίας: μεσαία προς δύσκολη, Απόσταση: περίπου 7 km

Στο διάβα μας κλαδεύουμε τυχόν αυξημένη βλάστηση, μαζεύουμε σκουπίδια και πού και πού μαζεύουμε κανένα πετραδάκι… με τα πατήματά μας βοηθάμε να μείνει η στράτα ανοιχτή !

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα μετά τη δήλωση συμμετοχής

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

ΩΡΑ: 10.30 το πρωί

ΛΗΞΗ: 14:00

Απαραίτητη πλέον ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 21/10 στον σύνδεσμο https://www.androsroutes.gr/el/hike_participation/

ΕΛΑΦΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΑΖΙ! ΧΡΗΣΙΜΑ: κλαδευτήρι, χειροπρίονο, γάντια

Η συμμετοχή σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων & προϋποθέσεων Andros Routes https://www.androsroutes.gr/el/hike_participation/

The post Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περπατάμε από την Άρνη έως τη Βουρκωτή appeared first on Andros Routes.

Facebook
Twitter
Email
Print

Σχετικά Άρθρα

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf Banner Espa EnEspa Banner En Pdf