6η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στο Πήλιο

6η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στο Πήλιο

6η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στο Πήλιο

Τα Ανδριώτικα μονοπάτια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την εκδήλωση.

Το Πήλιο παίρνει φέτος τη σκυτάλη, μετά τον Υμηττό, τη Ροδόπη, την Ήπειρο, την Άνδρο και το Μαίναλο, για να υποδεχτεί την 6η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις Μηλιές του Πηλίου, στις 24-26 Νοεμβρίου 2023, με προαιρετική επέκταση 23-27 Νοεμβρίου 2023, και παράλληλες εκδηλώσεις στην πόλη του Βόλου.

Πράγματι, ο τόπος έχει αλλάξει. Το Πήλιο δεν είναι αυτό που γνωρίζαμε όταν πέρυσι προτείναμε να αναλάβουμε τη διοργάνωση. Πιθανόν ούτε αυτό που κι εσείς είχατε υπόψιν, όταν θερμά υποστηρίξατε την πρόταση μας.

Αποφασίσαμε εντούτοις να προχωρήσουμε με την υλοποίηση της διοργάνωσης. Η στήριξη από την τοπική και πεζοπορική κοινότητα στάθηκε καθοριστική παράμετρος στην απόφαση αυτή, που δεν ήταν εύκολη. Εφόσον οι πεζοπόροι και ορειβάτες της περιοχής μας συνεχίζουν αδιάλειπτα να περπατούν και να επιχειρούν στα μονοπάτια του Πηλίου, με ανανεωμένο μάλιστα ενδιαφέρον και ακούραστη ενέργεια, προχωράμε κι εμείς μαζί.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως και η κοινότητα του δικτύου των ελληνικών μονοπατιών θα είναι και αυτή παρούσα στην ετήσια συνάντησή μας.

Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει ενημέρωση με λεπτομέρειες για τη διοργάνωση, τις παράλληλες εκδηλώσεις, το πρόγραμμα και τις δηλώσεις συμμετοχής.

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

The post 6η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών στο Πήλιο appeared first on Andros Routes.

Facebook
Twitter
Email
Print

Σχετικά Άρθρα

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf Banner Espa EnEspa Banner En Pdf