Μία Βρετανίδα εθελόντρια για μια Άνδρο πιο καθαρή και πιο πράσινη

Collecting rubbish and nurdle hunting 161021

Η Βρετανίδα Suzie είναι η δεύτερη εθελόντρια που έγινε μέλος της ομάδας των εθελοντών του εγχειρήματος Καθαρή Πράσινη Άνδρος στα πλαίσια του προγράμματος Cyclades Green Volunteers του Cyclades Preservation Fund με την υποστήριξη της Βρετανικής Πρεσβείας.

Ένας από τους στόχους που έχει θέσει στη ζωή της είναι να βοηθήσει στον καθαρισμό των θαλασσών από τα πλαστικά και ήδη έχει συνεισφέρει σε μια πιο καθαρή Άνδρο με 4 καθαρισμούς παραλιών από σκουπίδια και πλαστικά σφαιρίδια (nurdles) μέσα σε 10 μέρες! Η Suzie έχει επίσης καταγράψει τα σημεία και την κατάσταση των κάδων ανακύκλωσης σε όλη την Άνδρο και τους προσθέσει στους χάρτες της Google. Με αυτήν την ενέργεια θα είμαστε σε θέση να σας πληροφορήσουμε για την κοντινότερη τοποθεσία για τα ανακυκλώσιμα απορρίμματά σας. 

Και δεν είναι μόνο αυτό: η Suzie με μεγάλη πείρα ως Σύμβουλος Ψηφιακών Στρατηγικών προσφέρει γενναιόδωρα τις γνώσεις της με καινοτόμες ψηφιακές και δημιουργικές ιδέες. Με λίγα λόγια είναι ένα πολυεργαλείο! 

Suzie, σε ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου για μια καθαρή και πιο πράσινη Άνδρο!

Ευχαριστούμε το Φίλιππο Περράκη για τη φιλοξενία στο ξενοδοχείο Περράκης, το Andros rent a car και το Rent a car euro Anna Vrettou για τις καλύτερες τιμές μίσθωσης του οχήματος της Suzie.

Εάν θέλετε κι εσείς να διαδραματίσετε ενεργό ρόλο στην προσπάθεια να γίνει η Άνδρος πιο καθαρή και πράσινη, χρειαζόμαστε λίγο από το χρόνο και τις δεξιότητές σας. Γίνετε εθελοντής/ντρια του εγχειρήματος Καθαρή Πράσινη Άνδρος με ένα email στο info@androsresearchcenter.org

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του εγχειρήματος για να μαθαίνετε τα νέα μας πατώντας εδώ.

Facebook
Twitter
Email
Print

Σχετικά Άρθρα

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf Banner Espa EnEspa Banner En Pdf