Συμβουλευτική Επιτροπή

Dimitris Lotsaris 700 tiny

Δημήτρης Λοτσάρης
Δήμαρχος Άνδρου

Ο Δημήτρης Λοτσάρης γεννήθηκε το 1978. Τελείωσε τις σπουδές του, αποκτώντας το πτυχίο του Μηχανολόγου – Μηχανικού Βιομηχανικού Σχεδιασμού το 2001. Στη συνέχεια, λόγω επαγγελματικού ενδιαφέροντος, παρακολούθησε Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, από την οποία αποφοίτησε το 2004.
Η οικογένειά του διατηρεί επιχειρήσεις εστίασης στο Χαλάνδρι Αττικής από το 1975 και στον Φελλό Άνδρου από το 1988. Μετά την αποφοίτησή του και για τέσσερα χρόνια, ανέλαβε με τον αδελφό του να επεκτείνει την επιχειρηματική δραστηριότητά τους στην Άνδρο, ανοίγοντας και νέο εστιατόριο στον Άγιο Πέτρο (2004-2007). Από το 2007, τα δύο αδέρφια πήραν τα ηνία των επιχειρήσεων και επεκτάθηκαν, ανοίγοντας ακόμα ένα εστιατόριο στα Σπάτα Αττικής.
Είναι παντρεμένος με τη Μαριάννα Αρμένη-Υπεύθυνη Νοσηλευτικού Κ.Υ Καλλιθέας και έχουν δύο παιδιά, την Κυριακή-Μαρία και την Αθηνά-Μαρίνα.
Με την πολιτική ασχολήθηκε ενεργά από πολύ νέος και εκλέχτηκε Τοπικός Σύμβουλος Φελλού Άνδρου το 2006.
Το 2010 εκλέχτηκε Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου και ξανά το 2014 με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, οπότε και ανέλαβε – ως Έπαρχος Άνδρου – την ανασύσταση του Επαρχείου, το οποίο είχε απαξιωθεί από τις αλλαγές που επέβαλε ο “Καλλικράτης”. To 2019 έβαλε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του ¨Μαζί για την Άνδρο¨, όπου και εκλέχτηκε Δήμαρχος Άνδρου και συνεχίζει το έργο του μέχρι και τώρα.

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf Banner Espa EnEspa Banner En Pdf