Μυρίζω και γεύομαι Άνδρο!

Ψηφιακός χάρτης παραγωγών και πωλητών προϊόντων Άνδρου

Τι μπορώ να γευτώ από τοπικά προϊόντα Άνδρου; Πού μπορώ να τα βρω και να γνωρίσω τους παραγωγούς τους;

Σε αυτήν τη σελίδα θα βρείτε τους παραγωγούς εκείνους που εξακολουθούν να τιμούν μια αγροτική κληρονομιά αιώνων. Αγαπούν και καλλιεργούν τη γη και μεταποιούν τα άφθονα υλικά της Ανδριώτικης αγροκτηνοτροφικής παραγωγής! Θα βρείτε και όσους πωλούν τα προϊόντα αυτά, στηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς.

Προτιμώντας τα τοπικά προϊόντα, μετέχετε σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων, ενώ στηρίζετε τη βιωσιμότητα της Άνδρου!

Δείτε όλους τους παραγωγούς σε σχέση με το σηματοδοτημένο δίκτυο πεζοπορικών διαδρομών που φροντίζουν οι εθελοντές του εγχειρήματος Andros Routes!

Είστε παραγωγός ή πωλητής ντόπιων προϊόντων;

Σας προσκαλούμε να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας στο χάρτη

Είναι δωρεάν

Πώς να βρείτε τους παραγωγούς
Με τρεις τρόπους:

  1. Στο χάρτη: με κλικ σε πινέζα, εμφανίζεται το παράθυρο της καταχώρησης του παραγωγού. Με κλικ στο παράθυρο, θα μεταφερθείτε στην ατομική σελίδα του παραγωγού.
  2. Ανά κατηγορία προϊόντος: αμέσως κάτω από το χάρτη, επιλέγοντας την κατηγορία που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο φίλτρο, εμφανίζονται οι αντίστοιχοι παραγωγοί.
  3. Απευθείας στη σελίδα του κάθε παραγωγού: κάτω από το χάρτη και τις κατηγορίες προϊόντων, εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά όλοι οι παραγωγοί. Κάνοντας κλικ στην καταχώρηση του κάθε παραγωγού οδηγείστε στην ατομική σελίδα του.
Προϊόντα
Honeyandros

Μέλι

IMG 5256 4.jpeg

Νωπά φρούτα ή/και λαχανικά, Μαρμελάδες και συναφή είδη, Ελαιόλαδο

nologo.png

Τυροκομικά, Νωπά φρούτα ή/και λαχανικά, Βότανα, Ποτά, Τουρσιά, Μέλι, Μαρμελάδες και συναφή είδη, Γλυκά, Ελαιόλαδο, Επί μέρους προϊόντα

LOGO ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΕΙΟΥ 1.png

Προϊόντα κρέατος

11E4FFF9 75D9 4372 8190 D81C6111FDA5.jpeg

Τυροκομικά

Screenshot 2021 11 09 at 22 01 46 Livada Farm Livada Farm updated their profile picture.png

Νωπά φρούτα ή/και λαχανικά, Βότανα, Σάλτσες αλείμματα και chutney, Ελαιόλαδο

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
LinkedIn

Η δράση χαρτογράφησης και ανάδειξης των τοπικών παραγωγών, μεταποιητών και πωλητών τοπικών προϊόντων Άνδρου συνιστά υποέργο της δράσης “100 σκαλοπάτια τροφής και μνήμης” του Ερευνητικού Κέντρου Άνδρου. Η δράση έλαβε στήριξη και αιγίδα από το Υπουργείο Πολιτισμού, Τμήμα Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και στόχος της είναι η στήριξη και ανάδειξη της αγροδιατροφικής παράδοσης της Άνδρου και των τοπικών παραγωγών.

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf Banner Espa EnEspa Banner En Pdf