Tο Σάββατο πεζοπορούμε από την κατάφυτη ενδοχώρα στην ανατολική ακτογραμμή ! Βακόνι-Αλαδινού Φάλικα-Προφήτης Δανιήλ-Βραχνού-Παραπόρτι !

Tο Σάββατο πεζοπορούμε από την κατάφυτη ενδοχώρα στην ανατολική ακτογραμμή ! Βακόνι-Αλαδινού Φάλικα-Προφήτης Δανιήλ-Βραχνού-Παραπόρτι !

Tο Σάββατο πεζοπορούμε από την κατάφυτη ενδοχώρα στην ανατολική ακτογραμμή ! Βακόνι-Αλαδινού- Φάλικα-Προφήτης Δανιήλ-Βραχνού-Παραπόρτι !

To Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 πεζοπορούμε στην κατάφυτη ενδοχώρα στην ανατολική ακτογραμμή …Βακόνι-Αλαδινού-Φάλικα-Προφήτης Δανιήλ-Βραχνού-Παραπόρτι !

  • Συναντιόμαστε στο parking της Χώρας δίπλα στο θερινό κινηματογράφο και με πουλμανάκι μεταφερόμαστε στο Βακόνι όπου και ξεκινά η πεζοπορία μας
  • Διασχίζουμε τα υπέροχα γραφικά χωριά του Αλαδινού και των Φαλίκων για να μπούμε στη συνέχεια σε κατάφυτο τμήμα απολαμβάνοντας υπέροχες θέες. Περνάμε από τον οικισμό του Πετριά και το ξωκλήσι του Προφήτη Δανιήλ.
  • Στη συνέχεια κατηφορίζουμε αρχικά κι ανηφορίζουμε στη συνέχεια προς το γραφικό οικισμό του Βραχνού για να καταλήξουμε στο Παραπόρτι
  • Βαθμός δυσκολίας: μεσαία-δύσκολη-, Απόσταση : περίπου 9 χλμ.

Στο διάβα μας κλαδεύουμε τυχόν αυξημένη βλάστηση, μαζεύουμε σκουπίδια και που και που μαζεύουμε κανένα πετραδάκι… με τα πατήματα μας βοηθάμε να μείνει η στράτα ανοιχτή !

  • Στο τέλος της διαδρομής έχουμε τη δυνατότητα να κολατσίσουμε ή να γευματίσουμε παρέα !

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: parking Χώρας (δίπλα στο θερινό κινηματογράφο)

ΏΡΑ: 11.00 το πρωί

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής μέχρι Παρασκευή πρωί !

ΕΛΑΦΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΑΖΙ

ΧΡΗΣΙΜΑ: τσάπα, χειροπρίονο, Γάντια

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: www.androsroutes.gr, +30 6974 500330, +30 6949308723, info@androsroutes.gr

Η συμμετοχή σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων & προϋποθέσεων Andros Routes http://www.androsroutes.gr/el/hike_advice_roules/

The post Tο Σάββατο πεζοπορούμε από την κατάφυτη ενδοχώρα στην ανατολική ακτογραμμή ! Βακόνι-Αλαδινού Φάλικα-Προφήτης Δανιήλ-Βραχνού-Παραπόρτι ! appeared first on Andros Routes.

Facebook
Twitter
Email
Print

Σχετικά Άρθρα

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf Banner Espa EnEspa Banner En Pdf