ΨΗΦΙΣΤΕ!

lets vote greek tiny v4

Βοηθήστε μας να επιλέξουμε όνομα για το νέο εγχείρημα!

H ανταπόκριση στην ανοικτή πρόσκληση για εύρεση ονόματος για το νέο μας εγχείρημα υπήρξε μεγάλη και σας ευχαριστούμε πολύ για τις προτάσεις σας.

Σκοπός του εγχειρήματος μας είναι να βοηθήσει όλους να μειώσουν τα απορρίμματα τους και τα πλαστικά μιας χρήσης, έτσι ώστε να καταστεί η Άνδρος ένα πιο καθαρό νησί για τους κατοίκους της, για την άγρια φύση και τα θαλάσσια οικοσυστήματα. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό που λάβαμε τόσες πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για το όνομα του εγχειρήματος. Έχουμε πάνω από 20 επιλογές στη διάθεσή μας.

Θα θέλαμε λοιπόν να ζητήσουμε τη βοήθεια σας στην επιλογή του ονόματος που θα περιγράφει όσο το δυνατό πιο επιτυχημένα το εγχείρημα το οποίο θα βοηθήσει να μειώσουμε τα απορρίμματα μας, να αυξήσουμε ανακύκλωση και κομποστοποίηση και να μειώσουμε τα πλαστικά μιας χρήσης !
Σας δίνουμε λοιπόν την ευκαιρία να ψηφίσετε έως και 3 ονόματα. Τα 3 ονόματα με τις περισσότερες ψήφους θα κοινοποιηθούν στη Συμβουλευτική μας Επιτροπή που θα αποφασίσει για το επικρατέστερο.
Για να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία, θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε πρώτα στη λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών μας δελτίων και στη συνέχεια να ψηφίσετε. Για να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία αυτή επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

 

 Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το εγχείρημα στους παρακάτω συνδέσμους :

Ανακοίνωση εγχειρήματος : https://androsresearchcenter.org/2020/07/03/press-release/

1ο ενημερωτικό δελτίο : https://androsresearchcenter.org/2020/09/08/our-first-newsletter/

 

LOGO ARC dark green
CPF logo

Το εγχείρημα υποστηρίζεται από το Cyclades Preservation Fund

Facebook
Twitter
Email
Print

Σχετικά Άρθρα

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf Banner Espa EnEspa Banner En Pdf