Suzie Young: Βοηθώντας την Άνδρο να γίνει πιο πράσινη και πιο καθαρή!

9_AR_Despoina_Souzi

Μία Πράσινη Εθελόντρια μέσα  από το πρόγραμμα του Cyclades Preservation Fund με την υποστήριξη της Βρετανικής Πρεσβείας.

Η Suzie ήρθε στην Άνδρο για να συμβάλει στις προσπάθειες του εγχειρήματος Καθαρή Πράσινη Άνδρος. Δούλεψε για 18 ολόκληρες μέρες και η συνεισφορά της στο όραμα για μια πιο καθαρή και πιο πράσινη Άνδρο ήταν μεγάλη:  Μάζεψε σκουπίδια και πλαστικά σφαιρίδια από τις παραλίες Κούρταλη, Φελλός, Ατένι και Ζόργκος, αλλά βοήθησε και στον καθαρισμό των μονοπατιών 9 και Τρομάρχια κυκλική κατά τη διάρκεια δύο πεζοποριών φροντίδας του Andros Routes. 

Επίσης βοήθησε στη χαρτογράφηση και καταγραφή όλων των κάδων ανακύκλωσης που υπάρχουν στο νησί. Έτσι, ολοκληρώνεται μια σπουδαία προσπάθεια του εγχειρήματος που αποσκοπεί στην έγκυρη ενημέρωση του κόσμου της Άνδρου. Μέσα από την ιστοσελίδα του εγχειρήματος που θα δημοσιευθεί σύντομα, χάρη σε όλους τους συντελεστές συμπεριλαμβανομένης της Suzie, ο καθένας από εμάς θα μπορεί να βρει εύκολα στο χάρτη τι μπορεί να ανακυκλώσει και πού μπορεί να το ανακυκλώσει (Περισσότερα σύντομα).

Η Suzie, η οποία εργάζεται ως Σύμβουλος Ψηφιακής Στρατηγικής, μοιράστηκε επίσης πολλές από τις επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες στο εγχείρημα.

Τέλος, συμμετείχε στη νέα ερευνητική καμπάνια του εγχειρήματος σχετικά με τη γνώμη του κόσμου της Άνδρου πάνω στη διαχείριση των απορριμμάτων πραγματοποιώντας πέντε συνεντεύξεις.

Suzie, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Ευχαριστούμε θερμά τους:

  • Cyclades Preservation Fund και τις Άννυ Μητροπούλου και Κέλλυ Γαρύφαλλη για τη στήριξη και τη συνεργασία του προγράμματος Cyclades Green Volunteers
  • Βρετανική Πρεσβεία που στήριξε το CPF στο πρόγραμμα Cyclades Green Volunteers
  • Φίλιππο Περράκη για τη φιλοξενία της συνάντησης γνωριμίας στο Ξενοδοχείο Περράκης
  • Andros rent a car και Rent a car euro Anna Vrettou για τις καλύτερες τιμές μίσθωσης οχήματος της Suzie
  • Χρωματοπωλείο Δημήτρης Βλάμης για υλικά και εργαλεία
  • Tim Newman, Πέτρο Φρέρη, Δημήτρη & Σάρλοτ Γαλανού, Μαρία Καρασάββα, Μαρία Θεοχαρίδου για τις συνεντεύξεις

Θέλετε κι εσείς να συνεισφέρετε;

Γίνετε κι εσείς εθελοντής/ντρια για το εγχείρημα Καθαρή Πράσινη Άνδρος στέλνοντας email στο info@androsresearchcenter.org και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Μοιραστείτε το άρθρο στο facebook πατώντας το κουμπί της κοινοποίησης στο κάτω μέρος της σελίδας και βοηθήστε περισσότερους ανθρώπους να ενημερωθούν για το εγχείρημα.

Facebook
Twitter
Email
Print

Σχετικά Άρθρα

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf Banner Espa EnEspa Banner En Pdf