Είσαι ένας απ’ τους σπάνιους, πολύτιμους ανθρώπους του νησιού που παράγουν τοπικά προϊόντα;

Είσαι ένας απ’ τους σπάνιους, πολύτιμους ανθρώπους του νησιού που παράγουν τοπικά προϊόντα;

Είσαι ένας απ’ τους σπάνιους, πολύτιμους ανθρώπους του νησιού που παράγουν τοπικά προϊόντα;

Ή μήπως έχεις κατάστημα που υποστηρίζει τα τοπικά προϊόντα;
Αν ναι και σε ενδιαφέρει να επικοινωνήσεις σε κατοίκους και επισκέπτες τα προϊόντα σου, τα σημεία που μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί, ή/και αν δέχεσαι επισκέψεις ατόμων ή ομάδων που επιθυμούν να σε γνωρίσουν, να δουν και να μάθουν για τις διαδικασίες παραγωγής των προϊόντων σου, τότε αξιοποίησε το εργαλείο δωρεάν εγγραφής στον ψηφιακό χάρτη Παραγωγών Τοπικών Προϊόντων Άνδρου που φτιάξαμε!

Είτε παράγεις νωπά προϊόντα, είτε προϊόντα μεταποίησης για παράδειγμα τυροκομικά προϊόντα, κρέας και αλλαντικά, μέλι, κρασί, ρακί, ελαιόλαδο, λεμόνι, λαχανικά και φρούτα, οτιδήποτε άλλο, ακόμη και χειροτεχνίες, είναι πολύτιμο να βάλεις την ψηφίδα σου στον χάρτη αυτό που στόχο έχει να υποστηρίξει την Ανδριώτικη παραγωγή.

Όλο το επόμενο διάστημα θα “τρέχει” καμπάνια γεφύρωσης των τοπικών παραγωγών με τις επιχειρήσεις του τουρισμού αλλά και τους επισκέπτες της Άνδρου. Αν θέλουμε να μιλάμε για τουρισμό βιώσιμο στην Άνδρο, αυτός δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την υποστήριξη του πρωτογενούς τομέα του νησιού μας.

Μπορείς λοιπόν να κάνεις την δωρεάν εγγραφή σου στον ψηφιακό χάρτη παραγωγών, μεταποιητών και πωλητών τοπικών προϊόντων της Άνδρου συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα https://aris.androsroutes.gr/newvendor/ , ή να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας στο office_support@androsroutes.gr

The post Είσαι ένας απ’ τους σπάνιους, πολύτιμους ανθρώπους του νησιού που παράγουν τοπικά προϊόντα; appeared first on Andros Routes.

Facebook
Twitter
Email
Print

Σχετικά Άρθρα

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf Banner Espa EnEspa Banner En Pdf