Την Κυριακή 3 Μαρτίου περπατάμε και συντηρούμε την κυκλική διαδρομή Απροβάτου!

Την Κυριακή 3 Μαρτίου περπατάμε και συντηρούμε την κυκλική διαδρομή Απροβάτου!

Την Κυριακή 3 Μαρτίου ελάτε να περπατήσουμε την κυκλική διαδρομή Απροβάτου!

Μια χορταστική διαδρομή με έντονες υψομετρικές διαφορές από τους πρόποδες της οροσειράς της Κουβάρας, την εύφορη αν και απόκρημνη αγροτική κοιλάδα του Απροβάτου προς την παραλία Κούτσι.
Η πλούσια βλάστηση, τα τρεχούμενα νερά, οι υπέροχες θέες προς τη δυτική ακτογραμμή και την σκαλωτή κοιλάδα του Απροβάτου με τον γραφικό διάσπαρτο ομώνυμο οικισμό, σε συνδυασμό με την καλλιέργεια των αναβαθμίδων και την παρθένα υπέροχη παραλία Κούτσι, καθιστά τη διαδρομή αυτή μια υπέροχη εξερεύνηση στην σημαντική ποικιλότητα τοπίων και οικοσυστημάτων της Άνδρου.

Βαθμός δυσκολίας: μεσαία-δύσκολη

Απόσταση: περίπου 5,5 χλμ

Στο διάβα μας κλαδεύουμε τυχόν αυξημένη βλάστηση, μαζεύουμε σκουπίδια και πού και πού μαζεύουμε κανένα πετραδάκι… με τα πατήματά μας βοηθάμε να μείνει η στράτα ανοιχτή!

ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Θα λάβετε ενημερωτικό μήνυμα μετά τη δήλωση συμμετοχής

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:45 το πρωί

ΛΗΞΗ: 15:00

Απαραίτητη πλέον ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μέχρι το Σάββατο 02/03 στον σύνδεσμο https://www.androsroutes.gr/el/hike_participation/

ΕΛΑΦΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΑΖΙ

ΧΡΗΣΙΜΑ: κλαδευτήρι, χειροπρίονο, γάντια

Η συμμετοχή σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων & προϋποθέσεων Andros Routes https://www.androsroutes.gr/el/hike_advice_roules/

The post Την Κυριακή 3 Μαρτίου περπατάμε και συντηρούμε την κυκλική διαδρομή Απροβάτου! appeared first on Andros Routes.

Facebook
Twitter
Email
Print

Σχετικά Άρθρα

Banner Espa GrEspa Banner Gr Pdf Banner Espa EnEspa Banner En Pdf